Ekranizacija najpoznatijeg hrvatskog dječjeg romana u Parku Maslinata

Objavljeno 11. srpnja 2017.

ZGODE I NEZGODE ŠEGRTA HLAPIĆA OVOG ČETVRTKA NA BABINOM KUKU

Dubrovnik, 11. srpnja 2017. – Open Air Cinema u sklopu projekta Ljeto u Valamaru svim posjetiteljima Babinog kuka četvrtkom i nedjeljom donosi besplatne projekcije dječjih i obiteljskih filmova stoga uzbudljivih naslova neće nedostajati ni u danima koji slijede. Tako će najmlađi gledatelji ovog četvrtka, 13. srpnja u 21 sat u Parku Maslinata moći uživati u ekranizaciji hrvatskog klasika Ivane Brlić Mažuranić, igranom filmu „Šegrt Hlapić“.

Igrana ekranizacija popularnog lika hrvatske dječje književnosti već je u prvom vikendu prikazivanja postigla zavidne rezultate te postala jedno od najvećih ostvarenja hrvatskog filma, a kakve će zgode i nezgode hrabri Hlapić i Gita doživjeti na svom putovanju, prekosutra će imati prilike saznati svi posjetitelji kina na otvorenom na Babinom kuku.

Raspored preostalih projekcija OPEN AIR CINEMA u srpnju:

13.07.2017. THE BRAVE ADVENTURES OF A LITTLE SHOEMAKER / ŠEGRT HLAPIĆ **

16.07.2017. WICKIE THE MIGHTY VIKING / VIKING VIKI ***

20.07.2017. HOUSE OF MAGIC / KUĆA VELIKOG MAĐIONIČARA *

23.07.2017. POSTMAN PAT / POŠTAR PAT ****

27.07.2017. THE LITTLE GYPSY WITCH / DUH BABE ILONKE **

30.07.2017. MIDDLE SCHOOL: THE WORST YEARS OF MY LIFE / SREDNJA ŠKOLA: NAJGORE RAZDOBLJE MOG ŽIVOTA ***

* Croatian audio / Sinkronizirano na hrvatski jezik

** Croatian audio / Na hrvatskom jeziku

*** English audio, Croatian subtitles / Na engleskom jeziku s hrvatskim prijevodom

**** English audio / Na engleskom jeziku

Babin kuk je posljednjih tjedana postao pozornica za šarolika događanja i koncerte pa ovaj tjedan ne smijemo zaboraviti ni koncert Jasne Zlokić u kampu Solitudo (petak u 21 sat, informacije o prodaji ulaznica su dostupne na recepciji kampa Solitudo), nastup ženske klape Skontradura na Trgu od Fontane (također petak u 21 sat) te benda Teatar u sklopu Retro večeri (Trg od Fontane, subota u 21 sat). Svim posjetiteljima navedenih događanja bit će osiguran besplatan parking.