TUI Family Life Bellevue Resort u Rapcu najbolji novi hotel u konceptu TUI Family Life

Objavljeno 10. studenog 2017.

Prema anketama gostiju koje TUI redovito provodi, Valamarovo novo ljetovalište proglašeno je najboljim u nekoliko kategorija.

Na godišnjoj konferenciji u organizaciji turoperatera TUI, Valamar Riviera ovjenčana je još jednim priznanjem. Naime, već nakon prve sezone poslovanja TUI Family Life Bellevue Resort 4* osvojio je nagradu kao najbolje ukupno ocijenjeni novi hotel u konceptu FAMILY LIFE i za najbolji WI-FI među svim TUI FAMILY LIFE hotelima u svijetu, i to prema ocjenama iz anketa gostiju koje ovaj turoperater redovito provodi.

Uz to, 'Green & Grill' a la carte restoran ovog Resorta nagrađen je kao 'Best Practice', odnosno kao najbolji primjer implementacije visokih TUI-jevih standarda, što su prepoznali i ovogodišnji gosti te mu također dodjelili visoku ocjenu u anketama.

Family Life Bellevue Resort 4* otvoren je u lipnju ove godine te uz Valamar Girandella Resort 4*/5* predstavlja najveću ovogodišnju investiciju u hrvatskom turizmu. Priprema i realizacija projekta trajala je samo godinu i pol dana, a u razvoju projekta Valamar Riviera je ostvarila dva strateška partnerstva s najvećim europskim turoperatorima, TUI i Rewe grupom. U Family Life Bellevue Resortu u Rapcu se, temeljem ugovora s TUI-jem, u sljedeće tri godine očekuje 76.000 novih aviogostiju s britanskog i skandinavskog tržišta.

Grupa TUI najveća je turistička kompanija na svijetu koja obuhvaća lanac jakih turoperatora, 1.500 agencija, šest zrakoplovnih kompanija s više od 150 aviona, 300 hotela s više od 214.000 kreveta i 14 kruzera. Godišnje se više od 20 milijuna gostiju koristi njihovim uslugama.